11 aug 2017 06:00

11 aug 2017 06:00

Lockerud möter Warberg

INNEBANDY

Vintersporterna börjar så smått komma i gång med sitt träningsspelande. Lockeruds damer och herrar startar försäsongen med en resa söderut. Siktet är inställt på Varberg där de båda representationslagen ska matchas mot Warbergs IC. Lockerudsspelarna lär sättas på ordentligt prov. Warbergs damlag huserar nämligen i SSL och herrlaget spelar i allsvenskan. Warberg gjorde inför säsongen klart med Lockeruds burväktare John Fransson.

Vintersporterna börjar så smått komma i gång med sitt träningsspelande. Lockeruds damer och herrar startar försäsongen med en resa söderut. Siktet är inställt på Varberg där de båda representationslagen ska matchas mot Warbergs IC. Lockerudsspelarna lär sättas på ordentligt prov. Warbergs damlag huserar nämligen i SSL och herrlaget spelar i allsvenskan. Warberg gjorde inför säsongen klart med Lockeruds burväktare John Fransson.