12 jul 2017 10:26

12 jul 2017 10:26

Peter bäst i comeback

SPEEDWAY: Elitserien

Skagersviks Peter Karlsson är tillbaka på speedwayhojen igen.
Och vilken comeback det blev. Han tog 14 plus en bonuspoäng då Piraterna besegrade Masarna.

Peter Karlsson har haft sina avskedstävlingar i både England och Polen under våren. 47-åringen har inte kört sedan april, men kallades in till Piraterna då laget söker efter ett sätt att lämna bottenträsket.

I tisdags var han på plats och gjorde en minst sagt bejublad återkomst. Peter tog flest poäng av alla förare och hade den danske stjärnan Niels-Kristian Iversen och den fyrfaldige världsmästaren Greg Hancock bakom sig poängmässigt.

Peter körde på reservplats och bidrog starkt till att östgötarna slog topplaget från Dalarna.

– Att det skulle flyta på så bra som det gjorde hade jag inte kunnat drömma om. När jag skrev på och sa ja så innebar det att jag skulle ge 100 procent, men att det skulle resultera i så här många poäng i första matchen hade jag inte trott, säger ”PK” till Corren.

Piraternas nästa match är borta i nästa vecka mot bottenkollegan Rospiggarna.

Peter Karlsson har haft sina avskedstävlingar i både England och Polen under våren. 47-åringen har inte kört sedan april, men kallades in till Piraterna då laget söker efter ett sätt att lämna bottenträsket.

I tisdags var han på plats och gjorde en minst sagt bejublad återkomst. Peter tog flest poäng av alla förare och hade den danske stjärnan Niels-Kristian Iversen och den fyrfaldige världsmästaren Greg Hancock bakom sig poängmässigt.

Peter körde på reservplats och bidrog starkt till att östgötarna slog topplaget från Dalarna.

– Att det skulle flyta på så bra som det gjorde hade jag inte kunnat drömma om. När jag skrev på och sa ja så innebar det att jag skulle ge 100 procent, men att det skulle resultera i så här många poäng i första matchen hade jag inte trott, säger ”PK” till Corren.

Piraternas nästa match är borta i nästa vecka mot bottenkollegan Rospiggarna.