18 maj 2017 08:51

18 maj 2017 08:51

Marcus stannar i HA74

ISHOCKEY

Marcus Eidergård fortsätter sin hockeykarriär i Sävsjö.

Mariestad Bois forward lånades under slutet av föregående säsong ut till HA74, då i hockeytvåan. Nu står det klart att Mariestadssonen fortsätter i Småland. Under sina åtta matcher i HA74 hann Marcus bland annat göra två poäng i lagets lyckade kvalspel då Sävsjöklubben tog sig upp i division ett. I Mariestad har det blivit 78 matcher i hockeyettan.

Mariestad Bois forward lånades under slutet av föregående säsong ut till HA74, då i hockeytvåan. Nu står det klart att Mariestadssonen fortsätter i Småland. Under sina åtta matcher i HA74 hann Marcus bland annat göra två poäng i lagets lyckade kvalspel då Sävsjöklubben tog sig upp i division ett. I Mariestad har det blivit 78 matcher i hockeyettan.