17 maj 2017 17:10

17 maj 2017 17:10

Säsongsstart för talangerna

SPEEDWAY: Ungdom

Örnarna saknar lag i ungdomsserierna 2017. Men Alexander Rånge och Ludvig Selvin kommer ändå att representera Mariestadslaget i öppna tävlingar som till exempel ungdoms-SM.

I division 1U kör duon för Vikingarna Örebro. Förra söndagen blev det en andraplats i Eskilstuna, 14 poäng för Selvin och sju för Rånge. I lördags blev det seger för i Kumla med maximala 15 poäng för Selvin och 10 poäng för Rånge som resultat. Nu på lördag kör killarna kval till inofficiella VM i Nyköping. På bilden finns Alexander Rånge i mitten i övre raden och Ludvig Selvin knäsittandes till vänster.

I division 1U kör duon för Vikingarna Örebro. Förra söndagen blev det en andraplats i Eskilstuna, 14 poäng för Selvin och sju för Rånge. I lördags blev det seger för i Kumla med maximala 15 poäng för Selvin och 10 poäng för Rånge som resultat. Nu på lördag kör killarna kval till inofficiella VM i Nyköping. På bilden finns Alexander Rånge i mitten i övre raden och Ludvig Selvin knäsittandes till vänster.