16 maj 2017 22:20

16 maj 2017 22:20

Mariestad Bois fyller på truppen

ISHOCKEY

Mariestad Bois lagbygge inför nästa säsong är snart färdigmonterat. Nu har klubben gjort klart med tre lovande spelare.

De prövade korten Oliver Ahlgren och Samuel Gustavsson har skrivit på ett A-lagskontrakt och dessutom har Bois-fostrade Adam Schultz hämtats hem från Bik Karlskogas J20-lag. Alla tre spelarna är födda 1998.

– Oliver och Samuel visade förra säsongen att de gjort sig förtjänta av ett A-lagskontrakt och i Adam får vi en talangfull högerfattad back med stor utvecklingspotential, säger sportchef Ronny Johansson.

I och med spelarnas signaturer har Mariestad Bois skaffat sig en bred trupp, nu saknas i stort sett bara en spetsspelare på backposition.

– Det är det vi letar efter, konstaterar Johansson.

De prövade korten Oliver Ahlgren och Samuel Gustavsson har skrivit på ett A-lagskontrakt och dessutom har Bois-fostrade Adam Schultz hämtats hem från Bik Karlskogas J20-lag. Alla tre spelarna är födda 1998.

– Oliver och Samuel visade förra säsongen att de gjort sig förtjänta av ett A-lagskontrakt och i Adam får vi en talangfull högerfattad back med stor utvecklingspotential, säger sportchef Ronny Johansson.

I och med spelarnas signaturer har Mariestad Bois skaffat sig en bred trupp, nu saknas i stort sett bara en spetsspelare på backposition.

– Det är det vi letar efter, konstaterar Johansson.