20 apr 2017 09:22

20 apr 2017 09:22

Collberg vann i Möckeln

SEGLING

Michael Collberg från Mariestad är en vass seglare även med de lite mindre båtmodellerna.

I helgen anordnades en seglingstävling för radiostyrda segelbåtar i sjön Möckeln mellan Degerfors och Karlskoga. Av de femton båtarna som ställde upp visade sig Collbergs vara den med bäst fart. Segelbåtarna är radiostyrda, men har ingen motor. Det är vinden som driver båten framåt och de tävlande kan styra segel och roder med en fjärrkontroll.

I helgen anordnades en seglingstävling för radiostyrda segelbåtar i sjön Möckeln mellan Degerfors och Karlskoga. Av de femton båtarna som ställde upp visade sig Collbergs vara den med bäst fart. Segelbåtarna är radiostyrda, men har ingen motor. Det är vinden som driver båten framåt och de tävlande kan styra segel och roder med en fjärrkontroll.