20 mar 2017 10:54

20 mar 2017 10:54

Moberg Karlsson vann mot Mellberg

FOTBOLL

De lokala fotbollsprofilerna David Moberg Karlsson, yttermittfältare i IFK Norrköping, och Olof Mellberg, tränare för Brommapojkarna, möttes i svenska cupens semifinal under söndagen. Det blev till slut en ganska enkel 4–0-seger för Norrköping som nu ställs mot Östersund i finalen.

David Moberg Karlsson fick inleda på bänken, men kom in i matchens slutskede. Förre landslagshjälten Olof Mellberg fortsätter att nå framgångar med sitt Brommapojkarna. BP var det enda stockholmslaget kvar i turneringen trots att man är nykomlingar i superettan.

Michelle de Jongh och hennes KIF Örebro förlorade sin kvartsfinal i svenska cupen mot regerande svenska mästarna Linköping med 0–3.

De lokala fotbollsprofilerna David Moberg Karlsson, yttermittfältare i IFK Norrköping, och Olof Mellberg, tränare för Brommapojkarna, möttes i svenska cupens semifinal under söndagen. Det blev till slut en ganska enkel 4–0-seger för Norrköping som nu ställs mot Östersund i finalen.

David Moberg Karlsson fick inleda på bänken, men kom in i matchens slutskede. Förre landslagshjälten Olof Mellberg fortsätter att nå framgångar med sitt Brommapojkarna. BP var det enda stockholmslaget kvar i turneringen trots att man är nykomlingar i superettan.

Michelle de Jongh och hennes KIF Örebro förlorade sin kvartsfinal i svenska cupen mot regerande svenska mästarna Linköping med 0–3.