20 mar 2017 14:46

20 mar 2017 14:46

DM-slutspelet har lottats

FOTBOLL

Slutspelet av herrarnas och damernas DM har lottats. IFK Mariestad får möta Ardala GoIF i sin 32-delsfinal. Matchen spelas den 29 mars. Ardala vann sin grupp på maximala nio poäng före Källby, Fröjered/Håven och Norra Fågelås.

Mariestads Bois damer möter Skoftebyn i sextondelsfinal. Även Bois motståndare tog nio poäng under gruppspelsmatcherna mot IK Friscopojkarna, Främmestad/Elmer-Fåglum/Nossebro och Jung/Kvänum 10. Den matchen spelas den 5 april. Bortsett IFK och Bois var Vadsbolagens insats i DM svaga. Ett herrlag kom aldrig till spel, ett blev uteslutet och åtta slogs ut. Förutom Bois slogs alla fem damlag ut.

Slutspelet av herrarnas och damernas DM har lottats. IFK Mariestad får möta Ardala GoIF i sin 32-delsfinal. Matchen spelas den 29 mars. Ardala vann sin grupp på maximala nio poäng före Källby, Fröjered/Håven och Norra Fågelås.

Mariestads Bois damer möter Skoftebyn i sextondelsfinal. Även Bois motståndare tog nio poäng under gruppspelsmatcherna mot IK Friscopojkarna, Främmestad/Elmer-Fåglum/Nossebro och Jung/Kvänum 10. Den matchen spelas den 5 april. Bortsett IFK och Bois var Vadsbolagens insats i DM svaga. Ett herrlag kom aldrig till spel, ett blev uteslutet och åtta slogs ut. Förutom Bois slogs alla fem damlag ut.