10 jan 2017 10:24

10 jan 2017 10:25

Stor fotbollsträff i Skövde

FOTBOLL

Det blir idel ädel fotbollsadel när Västergötlands fotbollförbund för nionde gången arrangerar symposiehelg i Skövde under fredag och lördag. 1000 ”fotbollare” däribland tränare, domare och föreningsfolk samlas. Bland de internationella inslagen finns två akademichefer från Barcelona, Jordi Torras och Joan Villa. Andra gäster är förre landslagsspelaren Torbjörn Nilsson samt elitdomarna Sara Persson och Martin Strömbergsson.

Det blir idel ädel fotbollsadel när Västergötlands fotbollförbund för nionde gången arrangerar symposiehelg i Skövde under fredag och lördag. 1000 ”fotbollare” däribland tränare, domare och föreningsfolk samlas. Bland de internationella inslagen finns två akademichefer från Barcelona, Jordi Torras och Joan Villa. Andra gäster är förre landslagsspelaren Torbjörn Nilsson samt elitdomarna Sara Persson och Martin Strömbergsson.