10 jan 2017 10:25

10 jan 2017 10:25

Mindre konkurrens för Werner

ISHOCKEY

Adam Werner får en konkurrent mindre i kampen om målvaktsposten i Björklöven. Den allsvenska klubben gör sig nämligen av med den SHL-meriterade målvakten Niklas Lundström. Lundström kom till Björklöven inför säsongen från Norfolk Admirals i ECHL, men har fått stå åt sidan den senaste tiden trots att Adam Werner varit bortrest på grund av junior-VM. Björklöven värvade in Linus Fernström när Werner försvann och Lundström har inte räckt till i konkurrensen.

– Med Adam Werner tillbaka efter junior-VM har vi nu tre målvakter i truppen. Vi ser inte det som en optimal lösning, och har därför beslutat att Niklas Lundström ska lämna Björklöven, säger sportchefen Daniel Johansson till hemsidan.

Adam Werner får en konkurrent mindre i kampen om målvaktsposten i Björklöven. Den allsvenska klubben gör sig nämligen av med den SHL-meriterade målvakten Niklas Lundström. Lundström kom till Björklöven inför säsongen från Norfolk Admirals i ECHL, men har fått stå åt sidan den senaste tiden trots att Adam Werner varit bortrest på grund av junior-VM. Björklöven värvade in Linus Fernström när Werner försvann och Lundström har inte räckt till i konkurrensen.

– Med Adam Werner tillbaka efter junior-VM har vi nu tre målvakter i truppen. Vi ser inte det som en optimal lösning, och har därför beslutat att Niklas Lundström ska lämna Björklöven, säger sportchefen Daniel Johansson till hemsidan.