08 jan 2017 22:00

08 jan 2017 22:00

Silvermedalj till MBK P15

FOTBOLL: Nyårscupen

Mariestads BK lag röd kunde knipa silvermedaljen i Nyårscupen 2017.

MBK var obesegrade i gruppspelet där de bland annat spelade 2–2 mot slutsegrarna Laxå IF. Laget tog sedan idel segrar och besegrade segrarna i grupp B, Askersunds IF, i semifinalen. Gruppmotståndarna Laxå stod återigen för motståndet i finalen och den gången blev utmaningen för svår för MBK. Föreningen hade även ett ”lag vit” med i turneringen. De hade ett tuffare gruppspel men spelade oavgjort mot Derby IF och förlorade knappt mot BK Forward.

MBK var obesegrade i gruppspelet där de bland annat spelade 2–2 mot slutsegrarna Laxå IF. Laget tog sedan idel segrar och besegrade segrarna i grupp B, Askersunds IF, i semifinalen. Gruppmotståndarna Laxå stod återigen för motståndet i finalen och den gången blev utmaningen för svår för MBK. Föreningen hade även ett ”lag vit” med i turneringen. De hade ett tuffare gruppspel men spelade oavgjort mot Derby IF och förlorade knappt mot BK Forward.