04 okt 2016 15:51

04 okt 2016 15:51

Alexandra på topp i cup

TENNIS

Under två helger har Tabergsdalen Bravida tenniscup avgjorts utanför Jönköping.

Mariestads TK:s Alexandra Jansson deltog i såväl damsingel som 16- och 14-årsklasserna och gjorde bra ifrån sig i alla tre klasserna.

Allra bäst gick det i 14-årsklassen där hon efter fyra matchvinster stod som slutsegrare. I söndagens semifinal och final stod två duktiga småländskor för motståndet men både besegrades i två raka set.

Finalsegern med setsiffrorna 7–5 6–2 var Alexandras första vinst mot den i tävlingen förstaseedade Isabelle Klasson från Värnamo. Grunden för turneringssegern var att Alexandra spelade stabilt med få egna misstag.

Mariestads TK:s Alexandra Jansson deltog i såväl damsingel som 16- och 14-årsklasserna och gjorde bra ifrån sig i alla tre klasserna.

Allra bäst gick det i 14-årsklassen där hon efter fyra matchvinster stod som slutsegrare. I söndagens semifinal och final stod två duktiga småländskor för motståndet men både besegrades i två raka set.

Finalsegern med setsiffrorna 7–5 6–2 var Alexandras första vinst mot den i tävlingen förstaseedade Isabelle Klasson från Värnamo. Grunden för turneringssegern var att Alexandra spelade stabilt med få egna misstag.