03 okt 2016 09:49

03 okt 2016 09:49

IFK på andra plats i Elljuscupen

FOTBOLL: P11

IFK Mariestads P11-lag stormade fram i Elljuscupen med 11–0 i målskillnad fram till finalen.
I en mycket jämn finalmatch kom första baklängesmålet som också innebar första förlusten.

IFK:s pojkar födda 2005 gick som tåget när Elljuscupen avgjordes i Emtunga. Förra fredagskvällen inleddes gruppspelet där IFK tog sig vidare till kvartsfinal som gruppvinnare. Holmalund besegrades i kvarten med 1–0, siffror som var smickrande för Holmalund.

Den här helgen spelades semifinalen mot Halvorstorp och redan efter åtta minuter var motståndarna ett slaget lag. IFK rivstartade med 3–0, ett resultat som stod sig matchen ut.

Inför finalen hade IFK målskillnaden 11–0 och laget hade visat upp ett mycket imponerande spel.

Men Alingsås satte stopp för IFK:s vinstsvit efter en mycket jämn final där Mariestads spel inte nådde samma höjder som tidigare. Alingsås vann trots att de saknade skott på mål, då ett självmål avgjorde matchen.

IFK:s pojkar födda 2005 gick som tåget när Elljuscupen avgjordes i Emtunga. Förra fredagskvällen inleddes gruppspelet där IFK tog sig vidare till kvartsfinal som gruppvinnare. Holmalund besegrades i kvarten med 1–0, siffror som var smickrande för Holmalund.

Den här helgen spelades semifinalen mot Halvorstorp och redan efter åtta minuter var motståndarna ett slaget lag. IFK rivstartade med 3–0, ett resultat som stod sig matchen ut.

Inför finalen hade IFK målskillnaden 11–0 och laget hade visat upp ett mycket imponerande spel.

Men Alingsås satte stopp för IFK:s vinstsvit efter en mycket jämn final där Mariestads spel inte nådde samma höjder som tidigare. Alingsås vann trots att de saknade skott på mål, då ett självmål avgjorde matchen.