03 okt 2016 10:56

03 okt 2016 10:56

Fin andraplats för Ofelia

KONSTÅKNING: S:t Helena Trophy

Ofelia Eilertz (bilden), Mariestads Konståkningsklubb, kom på andra plats på A-tävlingen S:t Helena Trophy i Skövde den gångna helgen.

Det var säsongens första tävling för Ofelia som 2016/2017 har gått upp till juniorklassen. Eilertz låg tvåa efter kortprogrammet och lyckades alltså behålla den placeringen. Klubbkamraten Minny Persson tävlade i Miniorklassen och lyckades i svår konkurrens plocka en utmärkt femteplats.

Det var säsongens första tävling för Ofelia som 2016/2017 har gått upp till juniorklassen. Eilertz låg tvåa efter kortprogrammet och lyckades alltså behålla den placeringen. Klubbkamraten Minny Persson tävlade i Miniorklassen och lyckades i svår konkurrens plocka en utmärkt femteplats.