28 sep 2016 15:14

28 sep 2016 15:14

En svår premiärmatch

BORDTENNIS: Division 3; Herrar VSNÖ

Skagersviks bordtennisherrar fick svårast möjliga motstånd när division tre startade i helgen. Seriefavoriten Falköping visade klass och vann med hela 8–0.

– De var väldigt bra och kommer att vara ett av topplagen, säger Skagersvik BTK:s lagledare Ove Gustafsson.

Även om siffrorna måhända ser överlägsna ut tog faktiskt Skagersvik fyra av matcherna till fem set. Men om vilket lag som skulle stå som segrare var det inget snack, och matchen var avgjord redan innan dubbelmatcherna.

Vann mot Lidan B

I samma sammandrag, som för övrigt avgjordes i just Falköping, blev det vinst för Skagersvik i match nummer två. Lidan BTK B besegrades med 8–6. Per Williamsson och Bo Westanmo var de Skagersvikspelarna som stack ut allra mest i vinsten, då de tog samtliga tre individuella segrar var och vann i dubbelmötet mot Daniel Hultberg och David Ivenholt.

Nästa sammandrag är om två veckor och då arrangeras det i Götene. Skagersvik ställs då mot Blikstorp och Götene/Tor A2.

– De var väldigt bra och kommer att vara ett av topplagen, säger Skagersvik BTK:s lagledare Ove Gustafsson.

Även om siffrorna måhända ser överlägsna ut tog faktiskt Skagersvik fyra av matcherna till fem set. Men om vilket lag som skulle stå som segrare var det inget snack, och matchen var avgjord redan innan dubbelmatcherna.

Vann mot Lidan B

I samma sammandrag, som för övrigt avgjordes i just Falköping, blev det vinst för Skagersvik i match nummer två. Lidan BTK B besegrades med 8–6. Per Williamsson och Bo Westanmo var de Skagersvikspelarna som stack ut allra mest i vinsten, då de tog samtliga tre individuella segrar var och vann i dubbelmötet mot Daniel Hultberg och David Ivenholt.

Nästa sammandrag är om två veckor och då arrangeras det i Götene. Skagersvik ställs då mot Blikstorp och Götene/Tor A2.