23 sep 2016 06:00

23 sep 2016 06:00

Bortaplan för IBK Lockerud

INNEBANDY: Allsvenskan/Division 1

Premiären blev inte vad Lockeruds damer hoppats på.
Nu jagar Mariestadslaget revansch när man ger sig iväg för två bortamatcher.

Både Lockeruds damer och herrar är på resande fot i helgen. Damerna vill försöka resa sig igen efter den tunga premiärförlusten, 3–9, mot Göteborg. På lördag väntar Trosa Edanö och på söndag Linköping Ungdom. Båda helgens motståndare huserar egentligen i den västra allsvenskan och kommer precis som Lockerud från premiärförluster.

Örebro för herrarna

För herrarna i division 1 var det gladare miner efter premiären då man fick seriefavoriten Skoghall på fall med 4–1. På söndag reser laget till Närke för att möta Örebro som åkte på en rejäl torsk med hela 10–1 i sin start mot Hagfors.

Både Lockeruds damer och herrar är på resande fot i helgen. Damerna vill försöka resa sig igen efter den tunga premiärförlusten, 3–9, mot Göteborg. På lördag väntar Trosa Edanö och på söndag Linköping Ungdom. Båda helgens motståndare huserar egentligen i den västra allsvenskan och kommer precis som Lockerud från premiärförluster.

Örebro för herrarna

För herrarna i division 1 var det gladare miner efter premiären då man fick seriefavoriten Skoghall på fall med 4–1. På söndag reser laget till Närke för att möta Örebro som åkte på en rejäl torsk med hela 10–1 i sin start mot Hagfors.