19 sep 2016 20:20

19 sep 2016 20:20

Bra start av Hanna Eklund

BADMINTON

Den gångna helgen arrangerades Stålblixten i Eskilstuna och Mariestads AIF hade två deltagare med, syskonen Hanna och David Eklund.

Tävlingen blev en stor framgång för Hanna. Efter att ha besegrat Sverigesjuan Elin Öhling från Örebro i en dramatisk och jämn match kunde hon stå som slutsegrare i U13 klassen. David, som tävlar i U15 klassen, hade en mycket tuff lottning och trots bra spel gick han inte vidare till slutspel.

För syskonen väntar nu tre veckors intensiv träning innan det är dags för nästa tävling i Kristinehamn. En tävling som Maif planerar att skicka en större trupp till.

Tävlingen blev en stor framgång för Hanna. Efter att ha besegrat Sverigesjuan Elin Öhling från Örebro i en dramatisk och jämn match kunde hon stå som slutsegrare i U13 klassen. David, som tävlar i U15 klassen, hade en mycket tuff lottning och trots bra spel gick han inte vidare till slutspel.

För syskonen väntar nu tre veckors intensiv träning innan det är dags för nästa tävling i Kristinehamn. En tävling som Maif planerar att skicka en större trupp till.