18 sep 2016 18:38

18 sep 2016 18:38

Seriesegraren fortsätter att vinna

DIVISION 4 DAM FOTBOLL

G/H/W gjorde en bra match mot Tymer under söndagen då de vann med 0–1.

Matchen var bra i helhet för bortalaget och i den andra halvleken sätter Emma Helge det första och sista målet i matchen. G/H/W-tränare Tobias Kvist var mer än nöjd över resultatet.

– Vi gjorde en bra match där vi kämpade på bra i alla de 90 minuterna. Vi hade även med tre F14 tjejer som gjorde bra ifrån sig och jag tyckte det var bra att de fick erfarenhet av att vara med i dag. Jag vill ge ett extra plus för vår målvakt Jenny Eklind, som har varit bra under hela säsongen, säger Tobias Kvist.

Mål, Gullspång/Hova/Weimer: Emma Helge.

Matchen var bra i helhet för bortalaget och i den andra halvleken sätter Emma Helge det första och sista målet i matchen. G/H/W-tränare Tobias Kvist var mer än nöjd över resultatet.

– Vi gjorde en bra match där vi kämpade på bra i alla de 90 minuterna. Vi hade även med tre F14 tjejer som gjorde bra ifrån sig och jag tyckte det var bra att de fick erfarenhet av att vara med i dag. Jag vill ge ett extra plus för vår målvakt Jenny Eklind, som har varit bra under hela säsongen, säger Tobias Kvist.

Mål, Gullspång/Hova/Weimer: Emma Helge.