18 sep 2016 16:28

18 sep 2016 16:28

Moholm förlorade i jämn match

DIVISION 6 FOTBOLL

Det var med en förlust med 3–2 som Moholm fick med sig hem från Mölltorps IP under söndagen. I den första halveken visade hemmalaget Mölltorp Brevik att dem har övertaget.

Där det gästande laget Moholm tappar greppet om matchen genom misstag i spelet. Moholm lyckades dock vända spelet i den andra halvleken och Herman Wiberg sätter det sista målet med slutsiffran 3–2. Moholms tränare Mats Wallskog ser ändå på den ljusa sidan.

– Vi gjorde några misstag vilket gjorde att vi förlorade med knappa målet. Hela laget gör ändå en bra insats, Det är bara att blicka framåt och ladda upp inför de två matcher som är kvar av säsongen, säger Mats Wallskog.

Mål, Moholm: Oskar Karlsson, Herman Wiberg.

Där det gästande laget Moholm tappar greppet om matchen genom misstag i spelet. Moholm lyckades dock vända spelet i den andra halvleken och Herman Wiberg sätter det sista målet med slutsiffran 3–2. Moholms tränare Mats Wallskog ser ändå på den ljusa sidan.

– Vi gjorde några misstag vilket gjorde att vi förlorade med knappa målet. Hela laget gör ändå en bra insats, Det är bara att blicka framåt och ladda upp inför de två matcher som är kvar av säsongen, säger Mats Wallskog.

Mål, Moholm: Oskar Karlsson, Herman Wiberg.