15 sep 2016 21:48

15 sep 2016 21:48

Jonasson klar för Örnarna

SPEEDWAY

Jonasson, som är från Småland och kommer att köra i allsvenska Örnarna och även för Elit Vetlanda i elitserien.

– Känslan är väldigt bra. Mariestad har en bana som jag gillar och jag kan köra riktigt bra här så jag är säker på att båda parter har gjort en bra deal, säger Jonasson till sin hemsida och fortsätter:

– Trots att jag sagt att det är för lite betalt i allsvenskan gentemot skaderiskerna så anser jag att matchträningen och flera åktillfällen är viktigare än den ekonomiska biten.

 

– Känslan är väldigt bra. Mariestad har en bana som jag gillar och jag kan köra riktigt bra här så jag är säker på att båda parter har gjort en bra deal, säger Jonasson till sin hemsida och fortsätter:

– Trots att jag sagt att det är för lite betalt i allsvenskan gentemot skaderiskerna så anser jag att matchträningen och flera åktillfällen är viktigare än den ekonomiska biten.