15 sep 2016 08:46

15 sep 2016 08:46

"Bulan" blev målskytt direkt

INNEBANDY

Förre Lockerudaren Johan ”Bulan” Bergstrand blev målskytt i Team Thorengruppens Superligapremiär mot Karlstad på onsdagskvällen.

Efter två perioder såg matchen ut att vara avgjord då hemmalaget Karlstad hade en till synes trygg 6–1-ledning. Men Thorengruppen gav inte upp. Upphämtningen inleddes i tredje perioden där Bergstrands mål innebar 6–4. Med fyra minuter kvar kvitterades matchen till 6–6 och Thorengruppen räddade därmed en poäng. Karlstad avgjorde till slut i förlängningen.

Efter två perioder såg matchen ut att vara avgjord då hemmalaget Karlstad hade en till synes trygg 6–1-ledning. Men Thorengruppen gav inte upp. Upphämtningen inleddes i tredje perioden där Bergstrands mål innebar 6–4. Med fyra minuter kvar kvitterades matchen till 6–6 och Thorengruppen räddade därmed en poäng. Karlstad avgjorde till slut i förlängningen.