13 sep 2016 21:22

13 sep 2016 21:22

Nya framgångar för Törebodas juniorer

GOLF: Skandia Tour Distrikt

I helgen var några av Töreboda Golfklubbs juniorer på Kobergs Golfklubb för att delta i säsongens sista Skandia Tour Distrikt.

Det blev ett riktigt härligt avslut på tävlingssäsongen med ett antal framskjutna placeringar. I A-klass pojkar segrade Samuel Antonsson och Emil Larsson kom på tredje plats. I A-klass flickor kom Matilda Björkman på tredje plats och i B-klass flickor kom ytterligare en seger genom Elin Sundquist.

Det blev ett riktigt härligt avslut på tävlingssäsongen med ett antal framskjutna placeringar. I A-klass pojkar segrade Samuel Antonsson och Emil Larsson kom på tredje plats. I A-klass flickor kom Matilda Björkman på tredje plats och i B-klass flickor kom ytterligare en seger genom Elin Sundquist.