11 sep 2016 12:58

11 sep 2016 12:58

Två poäng borde varit det dubbla för Teamet

BOWLING: AllsvenskanSlarvade bort drömstarten i återkomsten

Så var återkomsten till allsvenskan avklarad.
Team Mariestad tog två poäng på första bortaresan, men grämde sig framför allt över den missade drömstarten.
– Hade vi spelat lite bättre än dåligt mot BK Örnen hade vi vunnit, säger lagledaren Stefan Forsell.

Efter segertåget i division ett var Team Mariestad äntligen tillbaka i allsvenskan när bowlingserierna drog i gång i helgen. Första bortaresorna gick till Linköping och Norrköping och slutade med vinst 11–9 mot Team Linköping och förlust 8–12 mot BK Örnen.

– Första matchen är vi inte med från början, men det artade sig mot slutet. Starkt av oss att vända och det viktiga var att ta två poäng. Kanske var det nerverna som spelade in för vi kan mycket bättre, säger Forsell.

Den andra matchen kan sammanfattningsvis beskrivas som ett fiasko av Teamet.

– Vi var helt under isen.

Johan Bergqvist och Mattias Tiveljung var två glädjeämnen i Team Mariestad som nästa helg tar sig an BK Tegnér i hemmapremiären.

Efter segertåget i division ett var Team Mariestad äntligen tillbaka i allsvenskan när bowlingserierna drog i gång i helgen. Första bortaresorna gick till Linköping och Norrköping och slutade med vinst 11–9 mot Team Linköping och förlust 8–12 mot BK Örnen.

– Första matchen är vi inte med från början, men det artade sig mot slutet. Starkt av oss att vända och det viktiga var att ta två poäng. Kanske var det nerverna som spelade in för vi kan mycket bättre, säger Forsell.

Den andra matchen kan sammanfattningsvis beskrivas som ett fiasko av Teamet.

– Vi var helt under isen.

Johan Bergqvist och Mattias Tiveljung var två glädjeämnen i Team Mariestad som nästa helg tar sig an BK Tegnér i hemmapremiären.