11 sep 2016 15:39

11 sep 2016 15:40

Stabilt Torsö slog Hörnebo

DIVISION 6 FOTBOLL

Matchklockan hade knappt hunnit ticka en minut när Emil Werner gav Torsö ledningen borta mot Hörnebo. När sedan Ludvig Erlandsson följde upp med ett mål i vardera halvlek hade Torsö skaffat sig en trygg 3–0-ledning mot Hörnebo.

Den höll man fram till sista minuterna då hemmalagets reducering kom till slutresultatet 1–3.

– Vi gjorde en bra match och ägde mycket boll. En stabil seger även om vi slarvade lite när vi ledde med 2–0, säger tränaren Kjell Norholl som plussar för tvåmålsskytten Erlandsson samt Johan Sjöström och Rickard Eriksson.

Målen, Torsö: Ludvig Erlandsson 2, Emil Werner.

Matchklockan hade knappt hunnit ticka en minut när Emil Werner gav Torsö ledningen borta mot Hörnebo. När sedan Ludvig Erlandsson följde upp med ett mål i vardera halvlek hade Torsö skaffat sig en trygg 3–0-ledning mot Hörnebo.

Den höll man fram till sista minuterna då hemmalagets reducering kom till slutresultatet 1–3.

– Vi gjorde en bra match och ägde mycket boll. En stabil seger även om vi slarvade lite när vi ledde med 2–0, säger tränaren Kjell Norholl som plussar för tvåmålsskytten Erlandsson samt Johan Sjöström och Rickard Eriksson.

Målen, Torsö: Ludvig Erlandsson 2, Emil Werner.