08 sep 2016 14:27

08 sep 2016 14:27

Kenny Alm klarade pressen

GEVÄRSSKYTTE

Veteranskyttarna avslutade säsongen med ban- och fältskytte. Den stora frågan var om Kenny Alm, Axvall, skulle skjuta fullt på fältskjutningen även i år.

Inför sista stationen var det fullt hus hos Kenny. Trots stor spänning blev det fullt även på sista stationen och därmed en klar seger. Det blev en tät kamp om andraplatsen mellan Owe Läth, Axvall, och Björn Boström, Tibro-Ransberg med 28 träff där Owe Läth vann på skiljemålet. Björn Boström tog dock en klar seger i banskyttet efter en mycket fin första omgång.

Andraplatsen tog Mariestads Per Strandh följd av Jan Rensfeldt, Skövde.

Inför sista stationen var det fullt hus hos Kenny. Trots stor spänning blev det fullt även på sista stationen och därmed en klar seger. Det blev en tät kamp om andraplatsen mellan Owe Läth, Axvall, och Björn Boström, Tibro-Ransberg med 28 träff där Owe Läth vann på skiljemålet. Björn Boström tog dock en klar seger i banskyttet efter en mycket fin första omgång.

Andraplatsen tog Mariestads Per Strandh följd av Jan Rensfeldt, Skövde.