07 sep 2016 16:53

07 sep 2016 16:53

Martin Johansson blågul igen

BANDY

Bandy i september? Jodå, nu drar landslagssäsongen för vintersporten i gång.

Sverige möter grannlandet Finland i dubbla landskamper i Vetlanda den här helgen. Bland de spelare som förbundskaptenen Svenne Olsson kallat till samlingen finns Otterbäckenfostrade Martin Johansson som numera är en försvarsklippa i fjolårets SM-finallag Villa Lidköping. Johansson är den enda Villaspelaren som är uttagen.

Sverige möter grannlandet Finland i dubbla landskamper i Vetlanda den här helgen. Bland de spelare som förbundskaptenen Svenne Olsson kallat till samlingen finns Otterbäckenfostrade Martin Johansson som numera är en försvarsklippa i fjolårets SM-finallag Villa Lidköping. Johansson är den enda Villaspelaren som är uttagen.