05 sep 2016 10:48

05 sep 2016 10:48

IFK:s P01 på tredje plats

KOMPISLIGAN FOTBOLL

På söndagskvällen kom en efterlängtad seger för IFK:s P-01-lag som hade tre förluster i bagaget.

På ett soligt Lekevi besegrade man Ulvåker/Tymer med 2–0. Adam Rhodin inledde målskyttet i första halvlek och kunde strax därefter se lagkamraten Eliano Elias göra 2–0 för sitt IFK. I och med segern klev Mariestad upp på en tredje plats och är med i striden om förstaplatsen.

– Vi fokuserade på spelet och inget annat. Vi var det bättre laget, säger IFK:s Adam Rhodin.

På ett soligt Lekevi besegrade man Ulvåker/Tymer med 2–0. Adam Rhodin inledde målskyttet i första halvlek och kunde strax därefter se lagkamraten Eliano Elias göra 2–0 för sitt IFK. I och med segern klev Mariestad upp på en tredje plats och är med i striden om förstaplatsen.

– Vi fokuserade på spelet och inget annat. Vi var det bättre laget, säger IFK:s Adam Rhodin.