03 sep 2016 12:28

03 sep 2016 12:28

Guld till Mariestads PK

PISTOLSKYTTE: Västsvenska Mästerskapen i Militärsnabb

I slutet av augusti var sex skyttar från Mariestads PK i Borås och tävlade i Västsvenska Mästerkapen i Militärsnabb.

Bäst lyckades Crister Larsson som tog guld i klass 3B. Förstaplats blev det också för Malin Bjerknes i damklassen D1 där Marina Rask tog andraplatsen. Crister Larsson tog även silver i A3. Lars-Göran Berggren fick med sig ett silver i B2 och Philip Stöckel blev fyra i A1. På bilden syns Crister Larsson, Malin Bjerknes och Philip Stöckel.

Bäst lyckades Crister Larsson som tog guld i klass 3B. Förstaplats blev det också för Malin Bjerknes i damklassen D1 där Marina Rask tog andraplatsen. Crister Larsson tog även silver i A3. Lars-Göran Berggren fick med sig ett silver i B2 och Philip Stöckel blev fyra i A1. På bilden syns Crister Larsson, Malin Bjerknes och Philip Stöckel.