03 sep 2016 14:11

03 sep 2016 14:11

Björsäters damer drar sig ur

DIVISION 4, DAMER

Björsäters damlag i division fyra drar sig ur serien. Anledningen är spelarbrist.

– Vi har några tjejer som flyttar för att läsa. Sen har vi ett par skadade som vi inte vet när de är tillbaka. Med en trupp på 13 spelare blir det inte många kvar. Sen har vi ett F14-lag som kommer underifrån. Men de är inte heller många, så vi vill inte slita bort dem därifrån, säger assisterande tränaren Emil Bergheden.

– Vi har några tjejer som flyttar för att läsa. Sen har vi ett par skadade som vi inte vet när de är tillbaka. Med en trupp på 13 spelare blir det inte många kvar. Sen har vi ett F14-lag som kommer underifrån. Men de är inte heller många, så vi vill inte slita bort dem därifrån, säger assisterande tränaren Emil Bergheden.