29 aug 2016 11:03

29 aug 2016 11:03

Segrade på hemmaplan

SPEEDWAY: Andra raka för Örnarna

Örnarnas knattar tog sin andra raka vinst i division ett ungdom (bilden).

Hemma på Canvac arena tog man emot topplagen Masarna och Vetlanda och vann på 45 poäng mot konkurrenternas 34. Hemmalaget började dra ifrån efter tolv heat och släppte sen aldrig greppet om matchen. Inför de avslutande fyra heaten var ledningen fem poäng och det räckte med att bevaka ledningen. Grabbarna ville dock annat och såg till att avsluta snyggt med varsin trepoängare. Masarna kom tvåa efter särkörning mot Elit Vetlanda, fyra kom Dackarna / Bysarna. I division två U kom Örnarna trea i Norrköping bakom Smederna och Bysarna/Dackarna. Poäng Örnarna U1: Eric Ivarsson 13, Sebastian Selvin, 11, Ludvig Selvin, 12, Alexander Rånge, 9. Poäng Örnarna U2: Ludvig Selvin, 12, Jonas Karlsson, 4, Henric Fernström, 4.

Hemma på Canvac arena tog man emot topplagen Masarna och Vetlanda och vann på 45 poäng mot konkurrenternas 34. Hemmalaget började dra ifrån efter tolv heat och släppte sen aldrig greppet om matchen. Inför de avslutande fyra heaten var ledningen fem poäng och det räckte med att bevaka ledningen. Grabbarna ville dock annat och såg till att avsluta snyggt med varsin trepoängare. Masarna kom tvåa efter särkörning mot Elit Vetlanda, fyra kom Dackarna / Bysarna. I division två U kom Örnarna trea i Norrköping bakom Smederna och Bysarna/Dackarna. Poäng Örnarna U1: Eric Ivarsson 13, Sebastian Selvin, 11, Ludvig Selvin, 12, Alexander Rånge, 9. Poäng Örnarna U2: Ludvig Selvin, 12, Jonas Karlsson, 4, Henric Fernström, 4.