29 aug 2016 10:33

29 aug 2016 10:33

Håkan en tiondel från att vinna

RALLY: Rallysprint i Tidaholm

Håkan Svensson från Fägre MK var en tiondel från seger när Tidaholms MK arrangerade sin rallysprint i Klevabacken i Daretorp.

Efter två sträckor hade Håkan Svensson en ledning på nio tiondelar och såg ut att ta hem ännu en seger, men så blev det inte. I sista åket fick Svensson se sig slagen med en sekund av Kullings Kenneth Johansson och med en futtig tiondels sekund totalt. I Volvo original kom Fägres Marcus Holm/Natalie Holm 18:e. Mariestads Anders Johansson/Christoffer Pettersson blev sjua i C-förare 2WD. Lars-Erik Rydqvist/Leo Lants blev 13:e i grupp E. Tredjeplats noterade Matts Eriksson/Jan-Olof Pettersson i appendix K.

Efter två sträckor hade Håkan Svensson en ledning på nio tiondelar och såg ut att ta hem ännu en seger, men så blev det inte. I sista åket fick Svensson se sig slagen med en sekund av Kullings Kenneth Johansson och med en futtig tiondels sekund totalt. I Volvo original kom Fägres Marcus Holm/Natalie Holm 18:e. Mariestads Anders Johansson/Christoffer Pettersson blev sjua i C-förare 2WD. Lars-Erik Rydqvist/Leo Lants blev 13:e i grupp E. Tredjeplats noterade Matts Eriksson/Jan-Olof Pettersson i appendix K.