25 aug 2016 20:57

25 aug 2016 20:58

Oväntad förlust för Weimer

FOTBOLL: Division 6

Weimer Lyrestad åkte på en oväntad förlust borta mot Mölltorp-Brevik med 0–3.

– Vi hade lite manfall. Redan från början åkte vi med två halvskadade som fick spela. Sen fick vi bägge innermittfältarna skadade. Men Mölltorp-Brevik gör en helt okej match och sett över 90 minuter är de lite bättre, säger Weimers Jerry Kullberg.

Speciellt hemmalagets Per Florin imponerade.

– Jag varnade ändå för Florin innan. Men vi låter honom stå och styra. Han blir spindeln i nätet för dem.

– Vi hade lite manfall. Redan från början åkte vi med två halvskadade som fick spela. Sen fick vi bägge innermittfältarna skadade. Men Mölltorp-Brevik gör en helt okej match och sett över 90 minuter är de lite bättre, säger Weimers Jerry Kullberg.

Speciellt hemmalagets Per Florin imponerade.

– Jag varnade ändå för Florin innan. Men vi låter honom stå och styra. Han blir spindeln i nätet för dem.