24 aug 2016 16:57

24 aug 2016 16:57

DMK i U21-landslaget

FOTBOLL: EM-kval, U21

Mariestadsfostrade David Moberg Karlsson är uttagen i det svenska U21-landslag som ska EM-kvala mot Kroatien och Spanien.

Den nyblivna IFK Norrköpingsspelaren fortsätter att vara en av U21-kaptenen Håkan Ericsons favoriter. DMK finns med i den trupp som åker till Kroatien för match den 1 september och som sen följer upp det med match mot Spanien i Malmö den 5:e.

Moberg Karlsson får med sig två klubbkompisar från Norrköping till matcherna. Backarna Filip Dagerstål och Linus Wahlqvist är också uttagna i truppen som för övrigt innehåller namn som Gustav Engvall, Jordan Larsson, Carlos Strandberg och Simon Tibbling.

Sen flytten till Norrköping har det blivit sex matcher, varav fyra från start och ett mål för Björsäters stora fotbollsson.

Den nyblivna IFK Norrköpingsspelaren fortsätter att vara en av U21-kaptenen Håkan Ericsons favoriter. DMK finns med i den trupp som åker till Kroatien för match den 1 september och som sen följer upp det med match mot Spanien i Malmö den 5:e.

Moberg Karlsson får med sig två klubbkompisar från Norrköping till matcherna. Backarna Filip Dagerstål och Linus Wahlqvist är också uttagna i truppen som för övrigt innehåller namn som Gustav Engvall, Jordan Larsson, Carlos Strandberg och Simon Tibbling.

Sen flytten till Norrköping har det blivit sex matcher, varav fyra från start och ett mål för Björsäters stora fotbollsson.