23 aug 2016 17:55

23 aug 2016 17:55

Fina resultat i Skandia tour

GOLF: Skandia tour distrikt

Vid helgens Skandia tour distrikt blev det uppflyttning till regional för Oscar Jönsson som knep andraplatsen i A-klassen på Ekarnas GK i Grästorp.

Efter de första 18 hålen var det Max Hållander som hade andraplatsen med fina 79 slag, +7. Det var på sista nio hålen av 27 som Oscar Jönsson tog sig till andraplatsen med 38 slag och totalt 120 slag, nio efter ettan och två slag före Max Hållander. Albert Gustavsson spelade till sig en sjundeplats med resultatet 129 slag.

Det blev vinst för Alfons Jakobsson i pojkar B1 med resultatet 89 slag. Resultatet innebar även en fin handicapsänkning och avancemang till pojkar A1 i avslutande tävlingen på Kobergs GK.

Wilma Zanderau blev tvåa igen i flickor B. Hennes resultat var 74 netto och fyra slag från vinst. Ture Kvarnrud närmar sig toppen i sin klass och knep en fin femteplats med 78 netto, nio slag från vinst.

Efter de första 18 hålen var det Max Hållander som hade andraplatsen med fina 79 slag, +7. Det var på sista nio hålen av 27 som Oscar Jönsson tog sig till andraplatsen med 38 slag och totalt 120 slag, nio efter ettan och två slag före Max Hållander. Albert Gustavsson spelade till sig en sjundeplats med resultatet 129 slag.

Det blev vinst för Alfons Jakobsson i pojkar B1 med resultatet 89 slag. Resultatet innebar även en fin handicapsänkning och avancemang till pojkar A1 i avslutande tävlingen på Kobergs GK.

Wilma Zanderau blev tvåa igen i flickor B. Hennes resultat var 74 netto och fyra slag från vinst. Ture Kvarnrud närmar sig toppen i sin klass och knep en fin femteplats med 78 netto, nio slag från vinst.