22 aug 2016 11:49

22 aug 2016 11:49

Boije går tillbaka till Jula BK

FOTBOLL

Mariestads BK blir av med målvakten Daniel Boije som varit utlånad till division sex-laget från Jula BK. Jula väljer att kalla hem Boije då ordinarie målvakten Magnus Flodin kommer att saknas vid ett par tillfällen under höstsäsongen. I truppen finns sedan tidigare även Alexander Odh.

Boije förstärkte Mariestads BK under vårsäsongen då MBK stod utan målvakt under de inledande matcherna i serien. Han vaktade målet i den senaste matchen mot Björsäter, förlust 2–4. Under säsongen har även Johan Larsson-Granat stått i mål för MBK.

Boije förstärkte Mariestads BK under vårsäsongen då MBK stod utan målvakt under de inledande matcherna i serien. Han vaktade målet i den senaste matchen mot Björsäter, förlust 2–4. Under säsongen har även Johan Larsson-Granat stått i mål för MBK.