17 aug 2016 15:58

17 aug 2016 15:58

Utredningen mot Lindbäck läggs ner

SPEEDWAY: Friad

Polisutredningen mot speedwaystjärnan Antonio Lindbäck läggs ner.
Enligt Nerikes Allehanda är anledningen att utredningsmaterialet inte räcker för att bevisa brott.

– Det känns helt fucking jävla underbart. Jag vet mycket väl vad jag har gjort. Och nu vet alla att det är över, säger Lindbäck till Expressen.

Lindbäck som bland annat kör för Mariestadslaget Örnarna har varit misstänkt för ett allvarligt brott. Han greps i samband med en elitseriematch i juni.

– Det har varit jobbigt. Det är speedwayen som har gjort att jag har hållit ihop, att man fått fokusera på annat. Vissa dagar har man absolut inte velat gå upp ur sängen. För mig och för min familj är det skönt att det är över. Även om jag vet att jag är oskyldig, så är det väldigt obehagligt bara att det ligger en anklagelse över mig. Nu är det borta. Nu kan jag fortsätta med mitt liv och gå framåt och göra det jag ska göra, säger Lindbäck till Expressen.

”Beslutat var väntat från vår sida och har tyvärr dragit ut för långt på tiden bland annat på grund av att åklagaren haft semester, skriver Åke Broné i ett pressmeddelande.

– Det känns helt fucking jävla underbart. Jag vet mycket väl vad jag har gjort. Och nu vet alla att det är över, säger Lindbäck till Expressen.

Lindbäck som bland annat kör för Mariestadslaget Örnarna har varit misstänkt för ett allvarligt brott. Han greps i samband med en elitseriematch i juni.

– Det har varit jobbigt. Det är speedwayen som har gjort att jag har hållit ihop, att man fått fokusera på annat. Vissa dagar har man absolut inte velat gå upp ur sängen. För mig och för min familj är det skönt att det är över. Även om jag vet att jag är oskyldig, så är det väldigt obehagligt bara att det ligger en anklagelse över mig. Nu är det borta. Nu kan jag fortsätta med mitt liv och gå framåt och göra det jag ska göra, säger Lindbäck till Expressen.

”Beslutat var väntat från vår sida och har tyvärr dragit ut för långt på tiden bland annat på grund av att åklagaren haft semester, skriver Åke Broné i ett pressmeddelande.