14 aug 2016 17:58

14 aug 2016 17:58

Stabila insatser av Örnarnas talanger

SPEEDWAY

Örnarnas U1-lag har kört två matcher den gångna helgen.

På lördagen körde man i Vetlanda. Hemmalaget som tog hela 50 poäng var inte mycket att göra åt. Men Örnarna tog en stabil andraplats med 37 poäng. Ludvig Selvin tappade bara poäng i ett heat där han slog av ett varv för tidigt eftersom startassistenten olyckligtvis visade fel flagga. Mariestadskillarna Noel och Timmie Eriksson körde in sju respektive sex poäng för Gamarna.

På söndagen gjorde Örnarna en ny homogen laginsats, den gången i Kumla. Resultatmässigt kommer Örnarna allt närmare topplagen och efter en väldigt jämn tillställning i Kumla kom Mariestadslaget trea, endast en poäng efter serieledande Masarna.

Poäng i Vetlanda: Ludvig Selvin 12, Eric Ivarsson 13, Alexander Rånge 10, Edwin Pohjanthäti 2.

Poäng i Kumla: Eric Ivarsson 13, Alexander Rånge 10, Ludvig Selvin 9, Edwin Pohjanthäti 2.

På lördagen körde man i Vetlanda. Hemmalaget som tog hela 50 poäng var inte mycket att göra åt. Men Örnarna tog en stabil andraplats med 37 poäng. Ludvig Selvin tappade bara poäng i ett heat där han slog av ett varv för tidigt eftersom startassistenten olyckligtvis visade fel flagga. Mariestadskillarna Noel och Timmie Eriksson körde in sju respektive sex poäng för Gamarna.

På söndagen gjorde Örnarna en ny homogen laginsats, den gången i Kumla. Resultatmässigt kommer Örnarna allt närmare topplagen och efter en väldigt jämn tillställning i Kumla kom Mariestadslaget trea, endast en poäng efter serieledande Masarna.

Poäng i Vetlanda: Ludvig Selvin 12, Eric Ivarsson 13, Alexander Rånge 10, Edwin Pohjanthäti 2.

Poäng i Kumla: Eric Ivarsson 13, Alexander Rånge 10, Ludvig Selvin 9, Edwin Pohjanthäti 2.