14 aug 2016 12:33

14 aug 2016 12:43

Max och Sverige missade tredjeplatsen

ISHOCKEY: Ryssland blev för svåra

Mariestadsfostrade hockeytalangen Max Wennlunds landslagskarriär fortsätter.

Den senaste veckan har turneringen U18 Memorial of Ivan Hlinka spelats i Tjeckien och Slovakien och Wennlund har varit med i det svenska laget. I helgen avslutades turneringen och Sverige hade tagit sig till match om tredjepris. Motståndaren Ryssland blev dock för svår, förlust med 3–6. Wennlund lirar numera i HV71.

Den senaste veckan har turneringen U18 Memorial of Ivan Hlinka spelats i Tjeckien och Slovakien och Wennlund har varit med i det svenska laget. I helgen avslutades turneringen och Sverige hade tagit sig till match om tredjepris. Motståndaren Ryssland blev dock för svår, förlust med 3–6. Wennlund lirar numera i HV71.