13 aug 2016 10:44

13 aug 2016 10:45

Bois vann damderbyt

FOTBOLL: Division 2, damer

Mariestads Bois fortsätter att imponera i damernas division två.
Derbyt borta mot Töreboda slutade 3–1 till gästerna.

Louise de Jongh gav Mariestad ledningen efter 25 minuter. Knappt tio minuter senare ökade Sofia Wenell på ledningen och fastställde halvtidsresultatet 2–0. Törebodas Clara Adenvall reducerade med timmen spelad innan skyttedrottningen Louise de Jongh slog till på nytt i matchens slutskede.

En mer utförlig text med nytagna bilder kommer senare under lördagen.

Louise de Jongh gav Mariestad ledningen efter 25 minuter. Knappt tio minuter senare ökade Sofia Wenell på ledningen och fastställde halvtidsresultatet 2–0. Törebodas Clara Adenvall reducerade med timmen spelad innan skyttedrottningen Louise de Jongh slog till på nytt i matchens slutskede.

En mer utförlig text med nytagna bilder kommer senare under lördagen.