10 aug 2016 14:43

10 aug 2016 19:41

Rånge överst på pallen

SPEEDWAY: Örntalangen tog full pott

Örnarnas Alexander Rånge stod som segrare när den årliga ungdomstävlingen Gunnar Lundberg Cup i kördes på Stena Arena i Västervik.

Rånge imponerade stort och tog 15 poäng av 15 möjliga. Samtidigt kördes Europamästerskapen i Danmark och där var Mariestad representerade av två förare. Ludvig Selvin, Örnarna, slutade på fjortonde plats och Timmie Ericsson, Gamarna, kom på 17:e plats.

EM vanns av dansken Benjamin Basso. Grannlandet dominerade för övrigt stort och tog plats ett till fem.

Rånge imponerade stort och tog 15 poäng av 15 möjliga. Samtidigt kördes Europamästerskapen i Danmark och där var Mariestad representerade av två förare. Ludvig Selvin, Örnarna, slutade på fjortonde plats och Timmie Ericsson, Gamarna, kom på 17:e plats.

EM vanns av dansken Benjamin Basso. Grannlandet dominerade för övrigt stort och tog plats ett till fem.