10 aug 2016 16:27

10 aug 2016 16:27

Bois konkurrenter värvar "buse"

ISHOCKEY: Meriterad lirare klar för Borlänge

Mariestad Bois konkurrenter Borlänge HF har landat ett meriterat nyförvärv inför säsongen i hockeyettan.

Viktor Mårtensson från Leksand ansluter med 46 SHL-matcher och 212 allsvenska matcher på meritlistan. I ett annat avsnitt av Mårtenssons hockey-cv finns vinster i utvisningsligan i såväl hockeyettan som allsvenskan.

Viktor Mårtensson har Borlänge som moderklubb och har tidigare gjort 116 matcher i BHF-tröjan.

Viktor Mårtensson från Leksand ansluter med 46 SHL-matcher och 212 allsvenska matcher på meritlistan. I ett annat avsnitt av Mårtenssons hockey-cv finns vinster i utvisningsligan i såväl hockeyettan som allsvenskan.

Viktor Mårtensson har Borlänge som moderklubb och har tidigare gjort 116 matcher i BHF-tröjan.