08 aug 2016 21:16

08 aug 2016 21:16

Torsö vann i blåsigt Tidan

DIVISION 6 FOTBOLL

Torsö BIF inledde sin höstsäsong på bästa möjliga sätt. Noll insläppta och tre framåt var resultatet efter 90 minuter i Tidan.

– En riktigt skön seger för vår del. Det blåste nästan full storm under hela matchen, så det var inget skönspel direkt. Men vi gjorde en klockren match defensivt och följde vår matchplan ypperligt. Framåt tog vi vara på våra lägen satte dit bollarna.

Mål, Torsö: Rickard Eriksson 2, Henrik Holmgren.

– En riktigt skön seger för vår del. Det blåste nästan full storm under hela matchen, så det var inget skönspel direkt. Men vi gjorde en klockren match defensivt och följde vår matchplan ypperligt. Framåt tog vi vara på våra lägen satte dit bollarna.

Mål, Torsö: Rickard Eriksson 2, Henrik Holmgren.