08 aug 2016 15:15

08 aug 2016 15:15

IFK vinnare i Oddebollen

FOTBOLL: Ungdomscup

I helgen spelade IFK Mariestads P-01 lag Oddenbollen som avgjordes i Uddevalla. I gruppen P15 mötte man IK Oddevold, IK Kongahälla samt Toarpsalliansen. Efter en vinst samt två förluster så slutade man på en tredje plats i tabellen och kvalificerade sig därmed till B-slutspelet.

I kvartsfinalen vann Mariestadslaget säkert med 2-0 över Melleruds IF. Vinsttåget fortsatte även i semifinalen där man besegrade gruppspelskollegan IK Oddevold med 5-1. I B-slutspelets final ställdes de blåvita grabbarna mot Habo IF och vann med hela 4-0.

I kvartsfinalen vann Mariestadslaget säkert med 2-0 över Melleruds IF. Vinsttåget fortsatte även i semifinalen där man besegrade gruppspelskollegan IK Oddevold med 5-1. I B-slutspelets final ställdes de blåvita grabbarna mot Habo IF och vann med hela 4-0.