08 aug 2016 15:16

08 aug 2016 15:16

"Givande cup" för MBK:s P14

FOTBOLL

Mariestad BK:s P14-lag deltog under helgen i Forwardcupen i Örebro. I gruppspelet bjöds laget på bra motstånd och det blev en seger samt två förluster.

Första matchen blev en uddamålsförlust med 1–2 mot Skinnskatteberg SK. I den andra matchen tog MBK revansch och slog Malmslätt AIK med 2–1. I den tredje och avslutande matchen stod självaste Örebro SK för motståndet och trots en väldigt bra insats från MBK så vann hemmalaget med 2–0.

I B-slutspelet vann Mariestadsgänget först en dramatisk match mot det passningsskickliga Västerås IK men den efterföljande kvartsfinalen blev för tuff när ett nytt ÖSK-lag stod för motståndet.

– Det var en givande cup med många positiva inslag och då framförallt utanför planen. Spelmässigt så var det totalt sett en klart godkänd insats då vi mot flera av våra motståndare ligger många träningstimmar efter, säger tränaren Lars-Åke Gladh.

Första matchen blev en uddamålsförlust med 1–2 mot Skinnskatteberg SK. I den andra matchen tog MBK revansch och slog Malmslätt AIK med 2–1. I den tredje och avslutande matchen stod självaste Örebro SK för motståndet och trots en väldigt bra insats från MBK så vann hemmalaget med 2–0.

I B-slutspelet vann Mariestadsgänget först en dramatisk match mot det passningsskickliga Västerås IK men den efterföljande kvartsfinalen blev för tuff när ett nytt ÖSK-lag stod för motståndet.

– Det var en givande cup med många positiva inslag och då framförallt utanför planen. Spelmässigt så var det totalt sett en klart godkänd insats då vi mot flera av våra motståndare ligger många träningstimmar efter, säger tränaren Lars-Åke Gladh.