07 aug 2016 20:05

07 aug 2016 21:58

GIF tappade mark i toppen

DIVISION 6 FOTBOLL

Gullspångs IF:s herrar åkte på lördagskvällen till Mölltorp för att ta tillbaka andraplatsen från Björsäter.

Men med ett ungt lag vill det sig inte riktigt för de grönvita som förlorade med 2–1.

– Vi gjorde ingen bra match alls, alla var väldigt missnöjda efteråt. Vi ledde med 1–0 efter första halvlek men efter paus gjorde de två snabba mål. Efter det försökte vi flytta fram men det ville sig inte riktigt, säger Gullspångs tränare Per-Anders Larsson.

Mål, GIF: Idris Zain.

Men med ett ungt lag vill det sig inte riktigt för de grönvita som förlorade med 2–1.

– Vi gjorde ingen bra match alls, alla var väldigt missnöjda efteråt. Vi ledde med 1–0 efter första halvlek men efter paus gjorde de två snabba mål. Efter det försökte vi flytta fram men det ville sig inte riktigt, säger Gullspångs tränare Per-Anders Larsson.

Mål, GIF: Idris Zain.