31 jul 2016 20:04

31 jul 2016 20:13

IFK Mariestad förstärker

FOTBOLL

Charlie Fagerlund lämnar division fem och Jula BK för att återvända till IFK Mariestad. Fagerlund som i vintras själv valde att inte följa med upp till division tre ska nu efter en halv säsong i Ullervad återigen dra på sig den blåvita kamrattröjan.

– Charlie kände att han ville komma tillbaka till IFK och det är vi väldigt positiva till. Vi får en snabb, djupledslöpande spelare som gör mycket mål och det är självklart väldigt välkommet för oss., säger IFK:s tränare Tomas ”Stisse” Nilsson.

– Charlie kände att han ville komma tillbaka till IFK och det är vi väldigt positiva till. Vi får en snabb, djupledslöpande spelare som gör mycket mål och det är självklart väldigt välkommet för oss., säger IFK:s tränare Tomas ”Stisse” Nilsson.