28 jul 2016 15:28

28 jul 2016 15:28

Elsa imponerade trots förlust

GOLF

Elsa Svensson från Mariestads GK var i veckan på Kumla golfklubb och spelade JSM match.

Elsa som var yngst i startfältet och bland de med högst handicap fick också en tuff lottning och fick spela mot en av de bästa i startfältet.

Trots den fem år äldre motståndaren från Västerås fick Elsa en bra start och vann första hålet. De efterföljande hålen höll Elsa jämna steg men tappade sedan ett slag på hål fyra. Efter det fortsatte sedan Mariestadstjejen att hänga på sin konkurrent och efter en väldigt jämn match fick Elsa till slut se sig besegrad med siffrorna 3–5.

Elsa som var yngst i startfältet och bland de med högst handicap fick också en tuff lottning och fick spela mot en av de bästa i startfältet.

Trots den fem år äldre motståndaren från Västerås fick Elsa en bra start och vann första hålet. De efterföljande hålen höll Elsa jämna steg men tappade sedan ett slag på hål fyra. Efter det fortsatte sedan Mariestadstjejen att hänga på sin konkurrent och efter en väldigt jämn match fick Elsa till slut se sig besegrad med siffrorna 3–5.