11 jul 2016 16:43

11 jul 2016 16:46

Tre SM-guld för Falk Hedberg

PISTOLSKYTTE: SM

Pelle Falk Hedberg åkte till årets SM med hopp om medaljer.
Frågan är om han själv ens vågat drömma om att han skulle återvända med tre guld.

Mariestads PK åkte med en stor trupp till Kristianstad där årets SM i pistolskytte skulle avgöras. Bland över 800 skyttar stod Mariestads största medaljhopp till Pelle Falk Hedberg, som för sista gången kunde skjuta på JSM-nivå, och Crister Larsson.

Medaljörer

Och det var just den duon som hade medaljer med sig hem. Pelle Falk Hedberg gjorde en alldeles lysande avslutning på sin juniortid i SM. Han tog guld i militär snabbmatch c, fält c och precision c, alla i juniorklassen. De fina resultaten gör att Pelle är kvalificerad till Nordiska mästerskapen, vilket var hans stora målsättning innan mästerskapet i Skåne.

Särskjutning

Mariestads fjärde medalj var det Crister Larsson som bärgade. Han tog emot bronsmedaljen efter en spännande särskjutning i revolverklassen i fält.

 

Mariestads PK åkte med en stor trupp till Kristianstad där årets SM i pistolskytte skulle avgöras. Bland över 800 skyttar stod Mariestads största medaljhopp till Pelle Falk Hedberg, som för sista gången kunde skjuta på JSM-nivå, och Crister Larsson.

Medaljörer

Och det var just den duon som hade medaljer med sig hem. Pelle Falk Hedberg gjorde en alldeles lysande avslutning på sin juniortid i SM. Han tog guld i militär snabbmatch c, fält c och precision c, alla i juniorklassen. De fina resultaten gör att Pelle är kvalificerad till Nordiska mästerskapen, vilket var hans stora målsättning innan mästerskapet i Skåne.

Särskjutning

Mariestads fjärde medalj var det Crister Larsson som bärgade. Han tog emot bronsmedaljen efter en spännande särskjutning i revolverklassen i fält.