09 jul 2016 20:27

09 jul 2016 20:27

Lyrestad fullt av triathleter

TRIATHLON: Göta kanal triathlon

På lördagskvällen gick startskottet för 2016 års Göta kanal triathlon. Både amatörer och mer rutinerade tävlanden stod på startlinjen.
– Det är jättekul att det är en sådan blandning på erfarenhet bland deltagarna, säger tävlingsledaren Maria Hagman.

För femte året i rad arrangeras Göra kanal triathlon. Mängder av triathleter hoppade i vattnet vid starten för de tre olika distanserna. Även om tävlingen i år krockade med Vansbrosimmet så var tävlingsledaren Maria Hagman nöjd när hon pratade med MT 20 minuter efter startskottet.

– Det har gått superbra såhär långt. Det är en trygghet att många av funktionärerna har varit med tidigare år. Sen är det kul att det är så många här och tävlar trots att det är andra tävlingar den här helgen.

En längre artikel om Göta kanal triathlon kommer med måndagstidningen.

För femte året i rad arrangeras Göra kanal triathlon. Mängder av triathleter hoppade i vattnet vid starten för de tre olika distanserna. Även om tävlingen i år krockade med Vansbrosimmet så var tävlingsledaren Maria Hagman nöjd när hon pratade med MT 20 minuter efter startskottet.

– Det har gått superbra såhär långt. Det är en trygghet att många av funktionärerna har varit med tidigare år. Sen är det kul att det är så många här och tävlar trots att det är andra tävlingar den här helgen.

En längre artikel om Göta kanal triathlon kommer med måndagstidningen.

  • Erik Wallskog