07 jul 2016 18:08

07 jul 2016 18:08

Tennistalanger knep tredjeplatserna

TENNIS

Arvid Hagejärd har varit i Falkenberg och deltagit i Strandbadsturneringen.

Arvid tog sig till semifinal och slutade på tredje plats i PS10-klassen. Han vann sina tre poolmatcher men i semin tog det stopp mot Alexander Skoog, Uddevalla TK. Olle Eriksson var i Falköping och deltog i Falköping Summer Tennis Cup, där han tog sig till semifinal och slutade på en tredje plats i PS10-klassen. Även Olle vann sina tre poolmatcher men Gustav Andersson, Hjo blev för svår i en jämn semifinal.

Arvid tog sig till semifinal och slutade på tredje plats i PS10-klassen. Han vann sina tre poolmatcher men i semin tog det stopp mot Alexander Skoog, Uddevalla TK. Olle Eriksson var i Falköping och deltog i Falköping Summer Tennis Cup, där han tog sig till semifinal och slutade på en tredje plats i PS10-klassen. Även Olle vann sina tre poolmatcher men Gustav Andersson, Hjo blev för svår i en jämn semifinal.